Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to english

Werk mee aan Urban Mental Health

Urban Mental Health wil banden tussen potentiële kennisgebruikers, onderzoekers en belanghebbenden bevorderen. De verbinding van actuele wetenschappelijke resultaten met de praktijk wordt vertaald in een kennisgebruikersplatform (KUP) wat veel input van stedelijke kennisinstellingen ontvangt.

Tot de beoogde KUP-leden behoren momenteel onder meer: het Netwerk Effectieve Jeugdzorg (NEJA) in Amsterdam, het Sarphati Instituut Amsterdam, de GGD, AMC en het grootste centrum voor geestelijke gezondheidszorg, Arkin.

Sluit je aan

Andere potentiële partnerorganisaties die zich bij UMH zouden willen aansluiten zijn van harte welkom en kunnen in contact treden met de bestuursleden en hoofdonderzoekers.

Jaarlijkse vergaderingen van deskundigen

De doelstellingen van de expert bijeenkomsten zijn:

  • het versterken van het wetenschappelijk netwerk en het opbouwen van (inter)nationale samenwerking en contacten tussen en met Urban Mental Health onderzoekers en kennisgebruikers en andere KUP leden.
  • het presenteren en bediscussiëren van nieuwe theoretische en praktische kennis over geestelijke gezondheid in een stadse omgeving.
  • het stimuleren van de ontwikkeling van promovendi en jonge wetenschappers binnen het domein van stedelijke geestelijke gezondheid door hen in contact te brengen mettopwetenschappers om zo hun kennis te vergroten.