Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to English

Maandag 6 augustus staat de tweede losdag voor de grondwerkzaamheden gepland. Evenals de eerste losdag zal ook nu slechts één grondtransportwagen tegelijkertijd op locatie zijn.

Op 27 juli j.l. heeft de eerste lossing van de afgegraven en opgeslagen depotgrond van het binnenterrein van REC D- G plaatsgevonden. Hierbij werden de depots met een grondmachine geladen op afsluitbare grondtransportwagens van circa 20-25 m³ die de grond afvoerden.

Maandag 6 augustus staat de tweede losdag voor deze grondwerkzaamheden gepland. Evenals de eerste losdag zal ook nu slechts één grondtransportwagen tegelijkertijd op locatie zijn. Twee wagens staan op afroep opgesteld in de Roetersstraat. Op de Nieuwe Prinsengracht zullen er ca.16 logistieke vrachtbewegingen zijn tijdens deze werkzaamheden.

De aanvoer van nieuwe schone grond, beplanting en bestrating zal vanaf heden gedurende drie weken gefaseerd plaatsvinden (tot 24 augustus). Uiteraard met uitzondering van de weekenden. Hiervoor verwachten we niet meer dan drie logistieke vrachtbewegingen per dag.

Alle werkzaamheden worden begeleid door een gecertificeerd toezichthouder en door een veiligheids- en verkeersregelaar. Het werk wordt op werkdagen tussen 07.00 en 18.00 uur uitgevoerd.