Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to english

De gekoelde waterleidingen van gebouw D worden zaterdag 4 februari aangesloten op de bestaande koelmachine op het binnenterrein tussen gebouw E en gebouw G.

De gekoelde waterleidingen van gebouw D worden zaterdag 4 februari aangesloten op de bestaande koelmachine op het binnenterrein tussen gebouw E en gebouw G. Voor deze aansluiting wordt bestaand leidingwerk doorgezaagd en voorzien van een T-profiel. De nieuwe leidingen worden hierop aangehaakt. We verwachten weinig geluidsoverlast (inpandige werkzaamheden) en starten de werkzaamheden niet eerder dan 08.00 uur en stoppen de werkzaamheden om uiterlijk 16.00 uur. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de firma Kuijpers.

Gebouw D is inmiddels opgeleverd en in gebruik genomen. De aannemers ronden momenteel hun werkzaamheden af. Vanaf maandag 30 januari starten de onderzoeken. Het weekeinde daaraan voorafgaand (komend weekeinde, 28 en 29 februari) wordt het laatste schilderwerk uitgevoerd en wordt het pand schoongemaakt. Ook hiervan verwachten we weinig geluidsoverlast (inpandig) en worden de werkzaamheden alleen uitgevoerd tussen 08.00 en 16.00 uur.

Verhuizing zaterdag 4 februari

Ten behoeve van gebouw A vindt zaterdag 4 februari een aantal verhuizingen plaats. Een gedeelte van de onderwijszalen uit gebouw A wordt verhuisd naar gebouw J/K. Mogelijk is er ook een interne verhuizing in gebouw A en wordt een gedeelte vanuit gebouw A verhuisd naar de voormalige Diamantbeurs op het Weesperplein. Dit betekent dat zaterdag 4 februari meerdere verhuisbewegingen plaatsvinden via vooral de Valckenierstraat.

Het lossen zal aan de achterkant van J/K plaatsvinden, de verhuizingen starten niet eerder dan 08.00 uur en stoppen om 16.00 uur. De interne verhuizing en de verhuizing richting Diamantbeurs is nog niet zeker. Uiterlijk 31 januari is definitief bekend of deze doorgang vinden. We houden u op de hoogte via de website.