Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to english

In een eerder bericht gaven we te kennen dat er vanwege een vertraging in de planning enkele werkzaamheden op zaterdag moeten worden uitgevoerd. Aanstaande zaterdag 3 maart worden er op het binnenterrein betonplaten en opsluitbanden aangebracht. Deze werkzaamheden zullen weinig geluidsoverlast veroorzaken.

In een eerder bericht gaven we te kennen dat er vanwege een vertraging in de planning enkele werkzaamheden op zaterdag moeten worden uitgevoerd. Aanstaande zaterdag 3 maart worden er op het binnenterrein betonplaten en opsluitbanden aangebracht. Dit gebeurt met een kleine machine en zal weinig geluidsoverlast veroorzaken. De betonplaten bevinden zich namelijk al op het bouwterrein en het betreft slechts het neerleggen van de platen. Er wordt niet gezaagd of getrild. Verder wordt tussen de betonplaten tevens bomenzand gestrooid.

De bouwvakkers zijn zaterdag van 08:00 uur tot 16:00 uur aan het werk. Een medewerker is aanwezig om toe te zien op mogelijke overlast en op de start- en eindtijden van de werkzaamheden.