Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to english

De gekoelde waterleidingen van gebouw D worden op zaterdag 10 en zondag 11 maart op de bestaande koelmachine op het binnenterrein tussen gebouw E en gebouw G aangesloten.

De gekoelde waterleidingen van gebouw D worden op zaterdag 10 en zondag 11 maart op de bestaande koelmachine op het binnenterrein tussen gebouw E en gebouw G aangesloten. Dit zou eerder op 4 februari worden uitgevoerd, echter werd dit door de vrieskou uitgesteld. Voor deze aansluiting wordt bestaand leidingwerk doorgezaagd en voorzien van een T-profiel. De nieuwe leidingen worden hierop aangehaakt. We verwachten weinig geluidsoverlast (inpandige werkzaamheden) en starten de werkzaamheden niet eerder dan 08.00 uur en stoppen de werkzaamheden om uiterlijk 16.00 uur. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de firma Kuijpers.

Verder wordt het buitenterrein rondom het CREA-gebouw ingericht. We verwachten dat het straatwerk deze week gereed is. Indien er vertraging optreedt, zal dit op zaterdag 10 maart worden afgerond. Dit gebeurt met een kleine machine en zal naar verwachting weinig geluidsoverlast veroorzaken.
In de loop van volgende week wordt de beplanting in dit gebied aangebracht.