Switch to english

Vanaf woensdag 28 april kunnen alle studenten weer voor 1 dag in de week reserveren voor een bezoek aan de Bibliotheek. Op de pagina studieplekken kun je de informatie vinden over hoe te reserveren en welke voorwaarden de Bibliotheek hiervoor heeft gesteld.

Studenten kunnen via het reserveringssysteem Mapiq Shifts 1 keer per week een studieplek reserveren. Op alle campussen zijn er plekken beschikbaar. Met het einde van de avondklok worden ook de openingstijden verlengd.

Individuele studieplekken: verspreid door de stad biedt de Bibliotheek individuele studieplekken aan. Zie voor een overzicht van alle reserveerbare studieplekken onze pagina over locaties en openingstijden of bekijk de mogelijkheden in ons reserveringssysteem Mapiq. Vanaf 26 april kunnen studenten een reservering maken.

Ook zijn er zijn extra onderwijsruimtes beschikbaar gesteld als overlegruimtes. In de overlegruimtes (‘talking allowed’) mag gepraat en samengewerkt worden in groepen van maximaal 4 personen, uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen.

Verder blijft de Bibliotheek de coronamaatregelen vasthouden en gelden de volgende regels:

• In de Bibliotheek draag je een mondkapje. Alleen op de studieplek zelf mag je het mondkapje afzetten. We houden 1,5 meter afstand en volgen de vastgestelde looproutes.
  • Volg de aanwijzingen van het personeel ter plaatse op.
  • Houd geen studieplekken onnodig bezet. Kun je niet komen? Annuleer dan voor 23.59 uur online en maak je plek vrij voor een ander.

Lees meer over de coronamaatregelen op onze corona update-pagina.