Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Mastertrack Strafrecht (Publiekrecht)

Je kunt hier lezen hoe het onderwijs er bij de start van het collegejaar 2020-2021 in grote lijnen uit gaat zien. Het wordt een mix van digitaal en fysiek onderwijs. We lichten toe welke onderwijsactiviteiten er specifiek voor jouw opleiding zullen plaatsvinden in het eerste semester en dan met name in blok 1. Daarnaast geven we meer informatie over hoe de introductie er uit gaat zien.

Onderwijs de komende tijd

Gedurende het eerste blok zal het onderwijs grotendeels online worden aangeboden. De hoorcolleges zullen via Canvas te raadplegen zijn en via Zoom houden we interactieve werkgroepen. Daarnaast organiseren we elke week op vrijdag een vaardighedenbijeenkomst op het Roeterseilandcomplex voor maximaal 15 studenten per keer. Gedurende het hele studiejaar houden mentoren regelmatig inloopspreekuren (in het eerste semester zal dit waarschijnlijk uitsluitend online via Zoom zijn).

Al het onderwijs op de campus vindt plaats in zalen waar 1,5 meter afstand kan worden gehouden. Vanzelfsprekend zijn de activiteiten op de campus onderhevig aan Covid-19-richtlijnen. Indien de overheid verdere beperkingen oplegt om de veiligheid en gezondheid te waarborgen, dan kan het nodig zijn om (een deel van) de activiteiten die op de campus is gepland staan, naar online te verplaatsen.