Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Mastertrack Staats- en bestuursrecht (Publiekrecht)

Je kunt hier lezen hoe het onderwijs er bij de start van het collegejaar 2020-2021 in grote lijnen uit gaat zien. Het wordt een mix van digitaal en fysiek onderwijs. We lichten toe welke onderwijsactiviteiten er specifiek voor jouw opleiding zullen plaatsvinden in het eerste semester en dan met name in blok 1. Daarnaast geven we meer informatie over hoe de introductie er uit gaat zien.

Onderwijs de komende tijd

Voor de master Staats- en bestuursrecht gaan alle vakken door. Voor blok 1 is het ook een mix van digitaal en fysiek onderwijs. Het vak Democratie en rechtsstaat is vrijwel in het geheel online. In week 4 is het eenmalig ‘on campus’. Het vak Rechtsbescherming tegen de overheid is in ieder geval twee uur per week on campus. Dit alles is natuurlijk onder voorbehoud en het is daarom extra belangrijk om regelmatig de Canvas-pagina’s van de vakken te raadplegen.

Verder is het voor de master Staats- en bestuursrecht van belang om op te merken dat er vanaf dit jaar wordt gewerkt met tutorgroepen en bijeenkomsten. De informatie daarover krijg je voor de introductie en komt later ook beschikbaar op onze masterpagina op Canvas.

Al het onderwijs op de campus vindt plaats in zalen waar 1,5 meter afstand kan worden gehouden. Vanzelfsprekend zijn de activiteiten op de campus onderhevig aan Covid-19-richtlijnen. Indien de overheid verdere beperkingen oplegt om de veiligheid en gezondheid te waarborgen, dan kan het nodig zijn om (een deel van) de activiteiten die op de campus is gepland staan, naar online te verplaatsen.