Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Mastertrack Internationaal en Europees belastingrecht (Fiscaal recht)

Je kunt hier lezen hoe het onderwijs er bij de start van het collegejaar 2020-2021 in grote lijnen uit gaat zien. Het wordt een mix van digitaal en fysiek onderwijs. We lichten toe welke onderwijsactiviteiten er specifiek voor jouw opleiding zullen plaatsvinden in het eerste semester en dan met name in blok 1. Daarnaast geven we meer informatie over hoe de introductie er uit gaat zien.

Onderwijs de komende tijd

De beide mastertracks van Fiscaal recht starten met de vakken IB-MKB en Tax accounting 1. IB-MKB zal een hybride structuur kennen waarbij online lesgeven de basis is. Daarnaast zal een of twee keer een werkgroep overdag, en indien mogelijk, in de avond op de faculteit gegeven worden. De hoorcolleges worden digitaal beschikbaar gesteld evenals het vragenuurtje dat wekelijks zal plaatsvinden. Het vak Tax accounting 1 wordt volledig digitaal verzorgd.

Al het onderwijs op de campus vindt plaats in zalen waar 1,5 meter afstand kan worden gehouden. Vanzelfsprekend zijn de activiteiten op de campus onderhevig aan Covid-19-richtlijnen. Indien de overheid verdere beperkingen oplegt om de veiligheid en gezondheid te waarborgen, dan kan het nodig zijn om (een deel van) de activiteiten die op de campus is gepland staan, naar online te verplaatsen. Concrete informatie zal op de Canvas-pagina’s van de desbetreffende vakken worden verstrekt.