Vijf masterprogramma's van de faculteit der Geesteswetenschappen zijn als beste beoordeeld ten opzichte van vergelijkbare programma's aan andere Nederlandse universiteiten. Dat blijkt uit de Keuzegids Masters 2013.

De vijf Masters zijn:

Keuzegids

De Keuzegids Masters wordt jaarlijks uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI) en is bedoeld voor studenten en studiedecanen, die zich willen oriënteren op mogelijke vervolgstudies. De Keuzegids wordt samengesteld op basis van studentenoordelen, cijfers over het contact met docenten, slagingspercentages en visitatierapporten. Meer informatie over de Keuzegids Masters 2013 is te vinden op de website van Keuzegids.

FNWI

Ook de UvA Masters Stochastics & Financial Mathematics en System and Network Engineering van de Faculteit Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica kwamen als beste uit de bus.