Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Brief

Net als in de rest van de huisstijl staat ook op het briefpapier het UvA logo linksboven. Omdat het UvA logo zwart/wit is, kunnen brieven eenvoudig worden geprint. Het is ook mogelijk om voorgedrukt briefpapier te bestellen.

  • Voorbeeld brief met UvA logo
  • Voorbeeld brief met organisatieonderdeel
    Brief voorbeeld met eenheid
    Briefvoorbeeld met organisatieonderdeel

    Sommige organisatieonderdelen mogen hun naam direct onder het UvA logo plaatsen. Bekijk de Logo richtlijnen of dit ook voor jouw organisatieonderdeel geldt. Het rechterblok is beschikbaar voor afdelingsspecifieke informatie binnen jouw organisatieonderdeel, bijvoorbeeld een opleiding of ondersteunende dienst. 

Briefsjabloon in Word 

Het briefsjabloon is standaard beschikbaar in de template tool binnen Microsoft Word op een UvA-beheerde ICT-werkplek. Met deze sjablonen kun je efficienter werken, door eenmalig jouw gegevens in te voeren. Vervolgens komen deze afzendergegevens automastisch in elk nieuw document te staan wanneer een sjabloon aangemaakt wordt. Omdat het UvA logo altijd in zwart-wit wordt afdrukt, kun je ook geld besparen omdat er geen speciaal briefpapier gebruikt hoeft te worden. Om je op weg te helpen is er een handleiding beschikbaar onder het kopje downloads. Wanneer je gebruik maakt van een ander besturingssysteem, kun je hieronder het juiste template downloaden. 

Let op: Heb je jouw computer geüpdatet naar Office365, dan kun je tijdelijk geen gebruikmaken van de sjablonentool binnen Microsoft Word door verouderde techniek van de tool. Er wordt gewerkt aan een oplossing. Download dan het briefsjabloon hieronder. 

Downloads

Lettertype en -grootte

Binnen de sjablonen gebruik je de lettertypen Times New Roman en Arial. Gebruik voor je tekst minimaal de lettergrootte van 10pt.

Voorgedrukt briefpapier en enveloppen bestellen

Voorgedrukt briefpapier en enveloppen bestel je via Orderdirect bij Canon. Heb je geen Orderdirect account? Bestel voorgedrukte briefpapier en/of enveloppen dan via het secretariaat of de communicatieafdeling van jouw organisatieonderdeel.