Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over de masteropleidingen van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Dit zijn o.a. vragen over toelating en aanmelding. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze Onderwijsbalie.

Coronagerelateerde vragen

  • Hoe ziet het onderwijs eruit in tijden van corona?

    Aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid vinden we lesgeven op de campus, met fysiek onderwijs en elkaar ontmoeten, heel belangrijk. We bieden daarom al het onderwijs op de campus aan, zonder beperkingen. Dit geldt ook voor de introductie en voor alle toetsing. Mocht het coronavirus toch weer oplaaien, volgen wij uiteraard de dan geldende richtlijnen van de Nederlandse overheid. In dat geval kan het zo zijn dat we het onderwijs en de introductie (gedeeltelijk) online moeten aanbieden.

  • Ik wil beginnen met de master per september maar heb mijn bachelor dan nog niet afgerond, mag ik toch starten?

    Dit kan alleen als je studievertraging van maximaal 15 EC hebt opgelopen in studiejaar 2021-2022 en je de bachelorscriptie hebt afgerond. Vanaf 1 juli 2022 kun je een verzoek tot toelating met studievertraging doen. Dit wordt ook wel de 'zachte knip'-regeling genoemd. Meer informatie en de link naar een verzoek tot toelating met studievertraging vind je onder het kopje ‘Toelating en inschrijving’ op de webpagina van de master waarvoor je je hebt aangemeld. 

Algemene toelatingsvragen

Heb je een andere vraag?

Neem contact op met de Onderwijsbalie van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid.

Telefoon: van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 - 14:00 uur op +31 (20) 5253440