Het team van Humanities Lab AVS

Dr. Jonneke Bekkenkamp, hoofd Humanities Lab AVS

Jonneke Bekkenkamp is verantwoordelijk voor de ontwikkelingsrichting  van het Humanities Lab AVS. Zij programmeert cursussen en events, legt relaties met externe stakeholders en verbindt partijen die elkaar kunnen helpen, met name wetenschappers en starters.

Jonneke promoveerde op het grensvlak van Religiestudies en Literatuurwetenschappen. Van 2002 tot 2016 had zij een eigen advies en projectbureau,  Zin & Zaken. Naast haar functie als hoofd van het Humanities Lab AVS is zij parttime werkzaam bij Religiestudies.

Robert Meijer, Business Developer

Robert begeleidt start-ups bij Humanities Lab AVS. De focus van Robert ligt op financiën en de strategie van ondernemingen. Daarnaast adviseert hij over juridische en fiscale aspecten van het ondernemerschap.

Robert studeerde fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn werk in het bankwezen, is hij zijn eigen onderneming gestart waarmee hij zich heeft toegelegd op het herstructureren van ondernemingen. Tevens is Robert docent ondernemerschap geweest aan de Hogeschool Utrecht. Robert is sinds de start verbonden aan het Amsterdam Centre for Entrepreneurship en sinds januari 2018 bij Humanities Lab AVS.

Annemijn Kwikkers, Community Manager (student-assistent)

Annemijn is verantwoordelijk voor alle communicatie rondom het Humanities Lab. Verder beheert zij de algemene agenda en assisteert zij het team van Humanities Lab AVS waar nodig.

Annemijn heeft Economie & Bedrijfseconomie (BSc) en Filosofie (BA) gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ze doet nu haar master Filosofie aan de Universiteit van Amsterdam.

Emma Post, Community Manager (student-assistent)

Emma werkt samen met Annemijn ter ondersteuning van het team van het Humanities Lab AVS op het gebied van communicatie, planning en financiën.

Emma heeft Religiewetenschappen (BA) en Geschiedenis (BA) gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft een master Geschiedenis (MA) afgerond aan de Universiteit Leiden en is nu bezig met de Onderzoeksmaster Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam.

Albert Wijnen, Business Developer

Albert is business developer bij alfa/gamma wetenschappen IXA-UvA, maar is ook parttime werkzaam bij Humanities Lab AVS.

Albert verleent advies en ondersteuning bij het verder exploreren van innovatieve ideeën, het vinden van interne of externe funding en zaken rond overdracht van het intellectueel eigendom.