Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

CvB-uurtje

Het CvB-uurtje geeft alle medewerkers en studenten van de UvA de gelegenheid persoonlijk in gesprek te gaan met de leden van het College van Bestuur (CvB).

Online CvB uurtje 

Vanwege de coronamaatregelen wordt het CvB-uurtje momenteel online gehouden via Zoom. Hieronder vind je de data van de eerstvolgende CvB-uurtjes.

 • Medewerkers:
  Donderdag 1 oktober van 12:00 – 13:00 uur
  Donderdag 5 november van 12:30 – 13.30 uur
 • Studenten:
  Donderdag 22 oktober van 12:30 – 13.30 uur
  Donderdag 12 november van 12:30 – 13.30 uur

Lunch

Het College van Bestuur wil graag weten hoe medewerkers en studenten het werken en studeren bij de UvA ervaren. Daarom worden er wekelijks CvB-uurtjes gehouden met een lunch, afwisselend voor medewerkers en voor studenten. Hierbij kun je praten met leden van het CvB over de zaken die jou bezighouden. Er is geen agenda en alles kan besproken worden.

 • Wat zijn voor jou de belangrijkste uitdagingen in je studie of werk?
 • Wat vind je goed aan de UvA en wat zou er beter kunnen?
 • Hoe ervaar jij het thuiswerken en studeren in verband met de coronamaatregelen?
 • Wat zijn volgens jou aandachtspunten voor onze universiteit in de komende jaren?

Meld je aan

Het CvB-uurtje is voor alle studenten en medewerkers van de UvA toegankelijk. Voor iedere bijeenkomst worden verschillende studenten en medewerkers op basis van een willekeurige selectie persoonlijk voor een lunch uitgenodigd. Omdat we vinden dat de beste gesprekken in een kleinschalige en informele setting plaatsvinden, is er per lunch-sessie plaats voor maximaal twintig personen. Wil je aanschuiven? Meld je hieronder aan. In overleg met jou kijken we dan welk moment het meest geschikt is.