Open dagen en andere activiteiten

De UvA biedt verschillende studiekeuzeactiviteiten. Kijk in onderstaand overzicht welke activiteit past bij de fase waarin je zit.

1. Oriënteren

UvA Studiekeuze Kick-off: vrijdag 14 juni 2019

De open dag voor 4 vwo. Tijdens de kick-off begin je bij actuele thema’s en ontdek je welke studies zich daar op welke manier mee bezighouden.

2. Verkennen

UvA Bachelordag: zaterdag 9 maart 2019

Maak kennis met de UvA, de bacheloropleidingen en hun studenten en docenten.

Voor wie? Je zit in 5 of 6 vwo en hebt interesse in een of enkele studies. Of je studeert al maar overweegt aan een andere opleiding te beginnen.

3. Verdiepen

UvA Proefstudeerweek: 3 - 14 december 2018

Kom proefstuderen en volg een echt college, werkgroep of practicum. Dé manier om je te verdiepen in een studie.

Voor wie? Je zit in 5 of 6 vwo en hebt al een goed idee van welke opleiding je wilt gaan doen, maar je wilt nog meer over die opleiding te weten komen. Of je studeert al maar overweegt aan een andere opleiding te beginnen.

UvA Student voor een dag

Als 'student voor dag' ga je met een student mee naar een echt college of volg je een speciaal programma met een college of werkgroep en maak je kennis met studenten van de opleiding.

Voor wie? Je zit in 5 of 6 vwo en hebt al een goed idee van welke opleiding je wilt gaan doen, maar je wilt nog meer over die opleiding te weten komen en de sfeer proeven. Of je studeert al maar overweegt aan een andere opleiding te beginnen.

4. Testen

UvA Matching: na je inschrijving

UvA Matching vindt plaats na je inschrijving voor een opleiding. De matching helpt je je studiekeuze te testen. Het is geen onderdeel van je studiekeuze, maar van je inschrijving.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam

16 januari 2019