Gedragscode promotie- en kennismakingstijd 2018

1 februari 2018

Op 1 februari hebben de rectores magnifici van de VU, UvA en HvA, samen met de praeses en vice-praeses van de Amsterdamse Kamer van Verenigingen (AKvV) de nieuwe gedragscode ‘Promotie- en Kennismakingstijd van studentenverenigingen te Amsterdam 2018’ ondertekend.

Gedragscode

In de gedragscode staan alle regels omtrent de Kennismakingstijd (KMT) en de promotiemogelijkheden voor de verenigingen tijdens evenementen van de kennisinstellingen. Vorig jaar is de gedragscode uitgebreid herzien, in samenwerking met de AKvV en de studentenverenigingen.

Wijzigingen 2018

Dit jaar zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd in de gedragscode. Zo zijn de afspraken over alcoholgebruik van de leiding en leden verder aangescherpt, is een jaarlijkse evaluatie opgenomen en is de internationale toegankelijkheid van de KMT benoemd.

De AKvV tekent deze gedragscode namens haar 25 lidverenigingen.

De nieuwe code is hier te lezen.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam